ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

Και επειδή καλοκαίρι και παραλία δεν είναι μόνο ξαπλώστρα και αραλίκι, το Greek Eco Project, διοργανώνει μία παράλληλη δραστηριότητα για να δείξουμε ότι….το ‘χουμε και με τον αθλητισμό.

Τουρνουά beach volley λοιπών στην παραλία Λαγόμανδρα παρέα με τους εθελοντές και το crew του Blue Halkidiki. Οι διαιτητές θα είναι επαγγελματίες παίκτες επιπέδου Εθνικής, τα έπαθλα μεγάλα και η απόλαυση άφθονη.

Οι νικητές θα κερδίσουν 2 διανυκτερεύσεις στο Lagomandra Beach Suites and Spa για να ξεκουράσουν τα κορμιά τους από την υπερπροσπάθεια.
Οι δεύτεροι θα κερδίσουν ένα magnum μπουκάλι Ακακίες για να πνίξουν την πίκρα τους στο πιοτό (αστειευόμαστε, δεν είναι αυτό το δώρο του 2ου) και η τρίτη ομάδα θα πάρει σαν δώρο παρηγοριάς, ένα ταξιδι για δύο στην Huntington Beach της Καλιφόρνιας, μπας και εκεί μάθουν να παίζουν καλύτερα, noot (πάλι πλάκα κάνουμε, δεν είναι αυτό το δώρο για τους 3ους)

Το κόστος συμμετοχής είναι €7.00 ευρώ ανά άτομο. Για καλό σκοπό θα πάνε, ε! Θα χρηματοδοτήσουν τις ενέργειες καθαρισμού και αποπλαστικοποίησης του βυθού και των παραλιών του Τορωναίου. Αν μαζευτούμε αρκετές ομάδες υπολογίζουμε τη διάρκεια του τουρνουά σε 2 ημέρες. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 3 άτομα και υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι μικτή. Καλή αντάμωση!