ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Ο Greek Eco Project έχει ανάγκη τη στήριξή σας για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Μπορείτε να γίνετε μέλη μας ή να μας κάνετε μια δωρεά. Πάνω απ’ όλα όμως, η σημαντικότερη στήριξη είναι η εθελοντική βοήθεια στις πράσινες δράσεις μας!
Ο πλανήτης χρειάζεται τη βοήθεια μας και δεν πρέπει να τον παραμελήσουμε άλλο, για να έχουμε ένα πιο υγιές περιβάλλον για εμάς, αλλά κυρίως για τους απογόνους μας που θα κληρονομήσουν αυτή τη Γη. 

Μπορείτε να μας στηρίξετε μέσω της πλατφόρμας Youbehero.com πατώντας εδώ.
Ήρθε η στιγμή ν΄ αναλάβουμε δράση και η κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

Το youbeherogr είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που μετατρέπει τις προμήθειες των ηλεκτρονικών σου αγορών, σε δωρεές για καλό σκοπό χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσένα. Κάνε τον λογαριασμό σου, επέλεξε τον Greek Eco Project ως την αγαπημένη σου οργάνωση που θέλεις να στηρίξεις και ξεκίνα τις αγορές σου!

Μπορείτε να στηρίξετε τον Greek Eco Project, μέσω της online ασφάλισης αυτοκινήτου, με μια δωρεά που θα κάνει η Goodfairy για εσένα!
Κάνεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου μέσω της Goodfairy και μαγικά χωρίς επιπλέον χρεώσεις, η Καλή νεράιδα κάνει μια δωρεά στον Greek Eco Project! Πάντα πιστεύαμε στις νεράιδες!

Μπορείτε, επιπλέον, να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του οργανισμού μας για να στηρίξετε ενεργά τον σκοπό μας.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR88 0171 2320 0062 3214 8967 598 Λογαριασμός: 623214 8967598
Μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός σύλλογος Greek Eco Project


Γίνε μέλος και στήριξε  τον Greek Eco Project με 5 € εγγραφή και 10 € ετήσια συνδρομή.